Life's a Bitch

9.4.2011

Vihdoinkin rahaa tilillä..

Karo soitti! Se kuulosti tosi iloiselta ja kertoi aivan onnessaan, kuinka se ja Jape olivat ostaneet kissan. Käy vähän sääliksi sitä kissaa, kun se joutuu katsoa ja kuunnella tuon ihanan pariskunnan riitelyä. En ihmettelisi, jos Jape piripsykoosissa heittäisi koko kissan parvekkeelta alas. Sitten se olisi kyllä entinen kissa, kun ne asuu viidennessä kerroksessa. Voisin mennä käymään Karon luona tänään. Toivon vain, ettei se kämppä ole täynnä Japen hörhökavereita, jotka lääppii ja ahdistelee...

No, lauantain kunniaksi pukeudun kivasti, meikkaan ja laitan hiukset, sekä käyn matkalla Alkossa. Punaviiniä ajattelin ostaa, ehkäpä Portadaa, se on halpaa ja hyvää. En aio muutenkaan olla selvinpäin tänään, kun Jonna oli vihdoin ja viimein maksanut velkansa mun tilille. Satasella saisin ostettua yhden kiekon, mutta Karo puhui, että Keltsusta saisi hyviä essoja. Madame maistuisi pitkästä aikaa, joten taidan ostaa niitä kaksi ja puolikkaan kiekon. Päivystyspakkaus on ostettava apteekista; en halua käyttää mun vanhoja ja likaisia värkkejä. Saisin kuitenkin horkat ja ilta olisi pilalla.

Mutta nyt täytyy lähteä koneelta, jotta ehdin laittautua.. Kirjoitan myöhemmin, miten ilta meni, tai sitten lainaan Karon konetta.

Kivaa olla tänään vähän positiivisemmalla tuulella. Auringon ansiota?

Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti